Kääritään hihat!

Mafiassa on paljon kokemusta taitolajien harjoittelusta, sen vaatimuksista ja yksilöllisestä työskentelystä. Haluamme tarjota osaamisemme nuorten, menestystä tavoittelevien urheilijoiden käyttöön.

Kauden 2018-2019 Talent-ryhmätoiminta on päättynyt. Talent-tiimi tapasi vuoden aikana säännöllisesti mentaalivalmennuksen, fysioterapian, Pilateksen, tanssi-ilmaisun ja muun ryhmäytymisen merkeissä.

Uudelle kaudelle 2019-2020 etsitään nyt yksilöitä. Tueksesi saat managerointia, kehonhuoltoa ja fysioterapiaa. Ota yhteyttä!

Etsinnässä on myös urheilusponsoroinnista kiinnostuneita yrityksiä. Rakennetaan yhdessä toimiva kokonaisuus!

 

Talent -tukitoiminnot 2019-2020

Talent -valinnat syyskauden aikana! Etsimme mukaan sitoutuvia, menestystä tavoittelevia urheilijoita ja tanssijoita. Haluamme auttaa sinua järjestämällä taloudellisen ja treeniä tukevan toiminnan kuntoon.

 

Talent-tukitiimi kaudella 2019-2020:

Reetta Häkkinen, Mafian perustaja ja kokenut taitovalmentaja. Business-ammattilainen. Hyvät verkostot taitolajien maailmassa eri sidosryhmiin ja osaajiin. Ratkaisujen löytäjä. Manageri.

Talent-tukitiimissä mukana lisäksi erikseen sovittaessa ja tarpeen mukaan:

Minja Järvinen, fysioterapeutti ja lymfaterapeutti. Yli 20 vuoden kokemus taitolajien harjoittelusta, valmennuksesta, rasituksesta, kehon haasteista ja ennaltaehkäisystä. Monien huippujen fysioterapeutti. Erikoisosaamista lasten ja nuorten kuormituksen ja kasvun haasteet, kiputilat ja vammojen ennaltaehkäisy sekä kuntoutus.

Tiina Rantalankila, mentaalicoach. Erityisopettaja, pedagogi, oppimisen haasteiden asiantuntija. Auttaa henkisissä haasteissa, kuten kilpailujännityksessä. Liikuntapsykologian opinnot meneillään. 

Minna Kesiö-Lantta / koulutettu MP Pilates- ja MP Putkisto -ohjaaja. Kehon asennon, liikeketjujen, tuen ja liikkuvuuden asiantuntija. Yhteistyössä Mikkelin Pilates Studio.

Mari Stankus, tanssinopettaja. Hän valmistui Estonia Dance Agency -opistosta 2012 ja sai tanssijan tutkinnon Tallinn Ballet Schoolista 2013. Tanssinut useissa show-, baletti- ja modernin tanssin ryhmissä. Hänellä on edelleen kiinnitys Estonia National Balletiin.