Kääritään hihat!

Mafiassa on paljon kokemusta taitolajien harjoittelusta, sen vaatimuksista ja yksilöllisestä työskentelystä. Haluamme tarjota osaamisemme nuorten, menestystä tavoittelevien urheilijoiden käyttöön.

 

Olemme perustaneet 8-12 -vuotiaille taitolajien urheilijoille Talent-tiimin, joka tukee matkalla menestykseen. 

 

Saimme runsaasti hakemuksia, joissa hakijat kertovat itsestään, motivaatiostaan, tavoitteistaan ja miksi haluavat mukaan. Myös valmentajan suositukset kuultiin monilla videoilla. 

 

Valinnat on nyt suoritettu ja ne julkistetaan pian! Valittavien Talenttien kanssa laaditaan yhteistoimintasopimukset, jonka allekirjoittavat myös huoltajat.

Talent -tukitoiminnot 2018-2019

Talent -valinnat syyskuussa!

 

Ensi tapaaminen marraskuun alussa: tutustutaan ja piipahdetaan valokuvattavina!

 

Base camp 17.11.2018: fysioterapeutin valmennuspäivä, jonka päätteeksi mentaalivalmentajan luento.

 

Pilates -tehotreenit keskiviikkoisin x4:   21.11. / 28.11. / 5.12. / 12.12.

 

Tammikuu: Mentaalivalmentajan yksilötapaamiset alkaa

 

Helmikuu: Fysioterapeutin yksilötapaamiset alkaa

 

Maaliskuu: toinen base camp -valmennuspäivä

 

Huhtikuu: Let's dance! Ilmaisutaidon ja tanssin valmennusta luvassa!

 

Toukokuu: Pilates -tehotreenit x4

 

Oman lajin kesäleirityksiä erillisen sopimuksen mukaan. Tanssinopettaja tutustuu myös kilpailukoreografioihin alkuvuodesta ja suunnittelee sen pohjalta yksilöllistä ohjausta. 

Talent -tukitiimi kaudella 2018-2019:

 

Reetta Häkkinen, Mafian perustaja ja kokenut taitovalmentaja. Business-ammattilainen. Hyvät verkostot taitolajien maailmassa eri sidosryhmiin ja osaajiin. Ratkaisujen löytäjä.

 

Minja Järvinen, fysioterapeutti ja lymfaterapeutti. Yli 20 vuoden kokemus taitolajien harjoittelusta, valmennuksesta, rasituksesta, kehon haasteista ja ennaltaehkäisystä. Monien huippujen fysioterapeutti. Erikoisosaamista lasten ja nuorten kuormituksen ja kasvun haasteet, kiputilat ja vammojen ennaltaehkäisy sekä kuntoutus.

 

Tiina Rantalankila, mentaalicoach. Erityisopettaja, pedagogi, oppimisen haasteiden asiantuntija. Auttaa henkisissä haasteissa, kuten kilpailujännityksessä. Liikuntapsykologian opinnot meneillään. 

 

Minna Kesiö-Lantta / koulutettu MP Pilates- ja MP Putkisto -ohjaaja. Kehon asennon, liikeketjujen, tuen ja liikkuvuuden asiantuntija. Yhteistyössä Mikkelin Pilates Studio.

 

Mari Stankus, tanssinopettaja. Hän valmistui Estonia Dance Agency -opistosta 2012 ja sai tanssijan tutkinnon Tallinn Ballet Schoolista 2013. Tanssinut useissa show-, baletti- ja modernin tanssin ryhmissä. Hänellä on edelleen kiinnitys Estonia National Balletiin.